Jalinen BV      Rioleringswerken
De rioolspecialist voor Industrie en Particulier in de regio Flevoland
ontstoppen
reiniging
inspectie
reparatie
Stank detectie
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door: L.Wuijster
Home.

Diensten.

Calamiteiten.

Foto reportage.

Nieuws.

Contact.

Home.
Diensten.
Calamiteiten.
Foto reportage.
Nieuws.
Contact.

Riool ontstoppen Lelystad? Wij hebben direct een oplossing!

Uw riool laten ontstoppen in Swifterbant? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres. Onze medewerkers verhelpen graag uw probleem met riolering op een snelle en vakkundige wijze. Wij zijn immers de specialist in Flevoland op het gebied van verstoppingen, ontstoppingen en allerhande rioleringswerkzaamheden. Wij beschikken over een 24-uursservice zodat wij direct uw riool kunnen ontstoppen in Swifterbant kunnen oplossen. Dus riool ontstoppen in Swifterbant? Jalinen helpt u direct met onze 24-uursservice! Wat wij nog meer voor u kunnen beteken?

Heeft u vragen of wilt u direct een riool ontstoppen laten uitvoeren bij ons? Neem direct dan contact met ons op. Hoe? Bel naar 0321-313723 of stuur een e-mail naar info@jalinen.nl. Dus ook voor het melden van storingen en verstoppingen!

Ons ontstoppingsbedrijf in regio Swifterbant is gevestigd aan de Ambachtshof 6-8 in Dronten.

Onze voordelige werkwijze bij riool ontstoppen in Swifterbant

Wij beschikken over moderne en compleet uitgeruste ontstoppingsvoertuigen. Deze voertuigen worden van afstand bediend. Door deze bediening is het mogelijk om slechts met één persoon een riool te ontstoppen. Door deze moderne en unieke aanpak besparen onze klanten aanzienlijk in de kosten. Verstoppingen die zich op openbaar terrein bevinden worden binnen Swifterbant altijd aan de gemeente en niet aan u gefactureerd.

Daarnaast beschikken wij ook over rioolcamera’s. Zo kunnen ook de kleinste riolen worden geïnspecteerd. Een dergelijke inspectie kan de oorzaak van terugkerende rioolverstoppingen opsporen. Zodoende kan er gericht actie worden ondernomen en het riool op de exacte locatie worden hersteld zonder dat het gehele riool vervangen hoeft te worden. U begrijpt dat dat een aanzienlijke besparing oplevert en bovendien veel minder gedoe geeft.

Riool ontstoppen Swifterbant? Wij werken efficiënt en flexibel!

Wij beschikken uiteraard over de nieuwste kennis en het modernste materieel. Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om te blijven innoveren. Onze opdrachtgevers verlangen niet alleen van ons dat wij het werk gedaan krijgen. Ook wordt gevraagd dat wij efficiënt en flexibel werken en zo het werk sneller gedaan krijgen, tegen lagere kosten. Dat vinden wij vanzelfsprekend.